Image

Birdietimen Marketing Kit -työkalut

Tältä sivulta löydät vinkkejä, ideoita ja käytännön työkaluja uuden varauspalvelusi tehokkaaseen markkinointiin. Pääset vauhtiin nopeasti ja helposti kun hyödynnät maksuttomat mallipohjat ja tulostettavat aineistot. Kehitämme uusia aineistoja jatkuvasti, joten piipahda sivulla toistekin!

 
 

→ Viestinnän perusteet kuntoon

Aloita tästä. Täältä löydät listan perusasioita, jotka kannattaa tarkistaa heti kun olet ottanut Birdietime-palvelun käyttöön. Näin varmistat, että asiakkaasi löytävät uuden palvelusi.
» Avaa vietinnän perusteet -sivu

→ Varaa nyt -painikkeet

Erottuvat, värilliset painikkeet ovat helppo tapa nostaa esille haluttuja toimintoja nettisivulla. Loimme setin erivärisiä ja -kokoisia painikkeita, joita voit käyttää nettisivuillasi ohjaamaan asiakkaita nettivaraukseen.
» Avaa painikesivu

→ Tulostettavat julisteet ja flyerit

Julisteiden ja flyereiden avulla voit helposti kertoa uudesta nettipalvelustasi klubitalolla, rangella, ravintolassa tai pro shopissa. Voit muokata tekstit itsellesi sopivaksi, ja tulostaa aineistot suoraan laadukkaalla väritulostimella tai lähettää aineistot valitsemaasi tulostuspalveluun.
» Avaa tulostuspohjat

→ Esittelyteksti nettivarauksesta

Tästä löydät lyhyen esittelytekstin Birdietime-varauspalvelusta. Voit hyödyntää tekstiä mm. uutiskirjeissä, Facebookissa tai painetuissa aineistoissa.
» Avaa esittelyteksti

→ Sosiaalisen median julkaisut

Tästä löydät esimerkkejä julkaisuista, joilla voit markkinoida opetustarjontaasi somessa. Kopioi parhaat itsellesi käyttöön!
» Avaa some-esimerkit

→ Maksuttomia kuvia markkinointikäyttöön

Täältä löydät valikoiman kuvia, joita voit vapaasti hyödyntää somessa tai nettisivuillasi golfopetuksen markkinointiin Birdietimen yhteydessä. Voit ladata kuvat omalle koneellesi, ja hyödyntää miten haluat.
» Avaa valokuvasivu